Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Edufor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs marketing verde
357 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acesta este un curs dedicat specialistilor de marketing, aboslventilor sau studentilor cu profil economic.

Pentru a lucra intr-o multinationala sau o companie mare trebuie sa ai cunostiinte despre sustenabilitate. Cu atat mai mult cu cat iti doresti sau lucrezi in departamentul de marketing!
Daca doresti sa te remarci intre colegii tai, acest curs iti este dedicat! Cu atat mai mult cu cat aceste informatii nu le poti afla la nici o companie de training din Romania! Acesta este un curs unic!

Vei putea invata in timpul tau liber fiind  fi intodeauna de catre un trainer de exceptie; vei putea colabora cu colegii inscrisi la curs; vei putea sa iti insusesti cunostiintele intr-un mod placut vizionand cursuri animate si interactive!

Tematica cursului se refera la urmatoare concepte: marketing verde, consumator verde si segmentarea LOHAS, life cycle thinking, eco-design de produs, eticheta ecologica, eco-eficienta, eco-costuri,  responsabilitatea sociala a organizatiei - (corporate social responsibility), raportare CSR / raportul de sustenabilitate, instrumente de raportare CSR, indicatori cheie de performanta (KPI) pentru sustenabilitate, logistica verde, management verde al lantului de distributie, planul de marketing verde.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa copiati urmatorul link in browser:
http://www.edu-for.eu/training/oferta-de-cursuri/cursuri-marketing-verde/; transmiteti un e-mail la info@edu-for.eu sau sunati la 0722.78.68.02.
Din Gura in Gura
Alte Produse